Visos daugiausiai perkamos

Chewllagen Jautienos skonio kolageno spurga 9cm, 90g

C11023
Chewllagen
Prekės kokybė 
Pakuotė
2,30 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

"Chewllagen" skanėstas gaminamas iš kolageno, gaunamo iš žole šeriamų Pietų Amerikos galvijų odos. Kolageno baltymai hidrolizuojami ir kaitinant suskaidomi į mažesnes ir lengviau virškinamas molekules. Tuomet jis formuojamas ir kepamas, o po to mirkomas tikroje jautienoje arba vištienoje, todėl tampa dar skanesnis.

Kolagenas yra gausiausias organizmo baltymas, atliekantis daug svarbių funkcijų, įskaitant kaulų, sausgyslių, raiščių, odos ir kailio augimą ir atstatymą. Gyvūnams senstant kolageno gaminasi vis mažiau ir jis tampa vis prastesnės kokybės, todėl papildomi šio baltymo šaltiniai yra puikus būdas palaikyti puikią jų būklę.

Sudėtis: kolagenas 65%, jautiena 18%, kukurūzų krakmolas, augalinis glicerinas, kolageno skaidulos. Priedai: jusliniai: dažikliai. Technologiniai: konservantai.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 70%, žali riebalai 4,5%, žali pelenai 5%, žalia ląsteliena 0,5%, drėgnis 15%.

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Netinka šunims jaunesniems kaip 4 mėnesiai. Augintinis visuomet turi turėti šviežio vandens. Rekomenduojama nepalikti augintinio su skanėstu be priežiūros.

Prekė detaliau
C11023

Specifinė nuoroda

ean13
742174711022
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e