Visos daugiausiai perkamos

FLEXI XTREME JUOSTELINIS ŠUNŲ PAVADIS L, iki 65 kg, 5 m,

FLE03440
Prekės kokybė 

Naujausios kartos „ Flexi Xtreme“ pavadėlis

Pakuotė
35,80 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Naujausios kartos „ Flexi Xtreme“ pavadėlis – tai, ko reikia kiekvienam energingų ir ekstremalius pojūčius mėgstančių šunų augintojui. Su juo Jūs ir Jūsų keturkojis draugas galėsite mėgautis patogiais ir saugiais pasivaikščiojimais gryname ore. Būsite tikri, kad dėl tvirtos pavadėlio juostos, augintinis nepabėgs, nenutrūks ir užtikrins saugumą bet kokioje situacijoje.  Jis puikiai tinka, jei norite suteikti augintiniui daugiau laisvės palakstyti ir aplinkai tyrinėti, tačiau siekiate palaikyti kontrolę.

Itin tvirtas pavadėlis 
Pavadėlio ištraukiama dalis – 5 metrų ilgio virvelė bus itin patogi ilgiems pasivaikščiojimams. Saugumą užtikrinanti pavadėlio juosta yra pagaminta iš itin tvirto audinio, skirto visoms ekstremalioms apkrovoms.

Sustabdymo mechanizmas 

Gyvūnui bėgiojant pavadėlis automatiškai reguliuojamas, o paspaudus specialų mygtuką akimirksniu užfiksuosite jį ties pageidaujamu ilgiu.

Metalinis kabliukas 
Prie pavadėlio galo pritvirtinta metalinė sagtelė, kuri saugiai ir tvirtai leis prisegti vedžiojamo gyvūno antkaklį arba petnešas. 

Patogi rankena 

Rankena yra itin patogi ir lengva, pagaminta iš tvirtos plastmasės  – maloniai gula rankoje, vaikščiodami net nejausite, kad ją laikote. 

Prašmatnus dizainas

Naujausios kartos, ryškus, stilingas oranžinis su juodomis detalėmis pavadėlis išsiskiria savo prašmatnia ir akį traukiančia išvaizda, puikiai tiks kaip šeimininko aksesuaro detalė.

 

Savybės:

  • Dydis –L

  • Ilgis – 5 m.

  • Spalva – oranžinis.

 

Gamintojas: „Flexi“, Vokietija.

Prekė detaliau
FLE03440

Specifinė nuoroda

ean13
4000498034408
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

Jums taip pat gali patikti
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: M-CHS5

Prekės ženklas: Churu

Churu Cat Pops Tuna Chicken skanėstas katėms

(0)

Šie sultingi ir gardūs skanėstai katėms pagaminti iš 100% laukinio tuno ir ūkyje užaugintos vištienos! Churu Pops skanėstuose yra daug drėgmės, kuri yra būtina gerai kačių sveikatai. Taip pat šių tyrelių sudėtyje nėra grudų, konservantų ir dirbtinių dažiklių. Juos galite naudoti keliais būdais: duoti laižyti išspaudus iš tūbelės arba naudoti kaip sauso...

Kaina 2,25 EUR
Daugiau
Yra sandėlyje

Sekite mus Facebook'e