Visos daugiausiai perkamos

Optima Nova MINI Adult Rabbit & Potato vieno baltymo sausas pašaras šunims

OPTN11718
Optima Nova
Prekės kokybė 

Subalansuotas begrūdis maistas mažų veislių suaugusiems šunims nuo 10 mėnesių, turintiems virškinimo problemų.

Svoris
53,00 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Optima Nova Adult Mini Rabbit & Potato“ yra subalansuotas pašaras be grūdų mažų veislių suaugusiesiems šunims nuo 10 mėnesių, turintiems virškinimo problemų.

Gamyboje naudojami tik natūralūs ingredientai, tinkami vartoti žmonėms. Skonio stiprikliai, konservantai ar dirbtiniai dažikliai nenaudojami. Produktas praturtintas natūraliais antioksidantais, vitaminais A, E ir C, kurie gerina kailio ir odos kokybę, taip pat rūpinasi žarnyno ir plaučių gleivinėmis.

Speciali formulė skirta apsaugoti organizmą nuo vėžinių navikų, nervų sistemos ir širdies ligų. Fruktooligosacharidai palaiko virškinimo sistemą, mannanoligosacharidai naikina kenksmingą florą, taip pat rūpinasi virškinamuoju traktu.

Maistinės medžiagos lengvai įsisavinamos ir neapsunkina skrandžio. Kalcis ir fosforas apsaugo dantis ir mažina dantų akmenų, apnašų ir nemalonaus kvapo susidarymą iš burnos. Maistinės medžiagos lengvai įsisavinamos, o tai teigiamai veikia žarnyno veiklą.

Sudėtis:

Šviežia triušiena (35%), dehidratuota triušio mėsa (25%), bulvės (15%), bulvių baltymai, aliejai ir riebalai., žirniai, triušio hidrolizatas (5%), mielės, burokėlių minkštimas, natrio polifosfatas, kalio chloridas, natrio chloridas, inulinas (1 000 mg / kg – FOS), imbieras (1 000 mg / kg), nanano-oligosacharidai (260 mg / kg), yucca Shidigera ekstraktas.

Analitiniai rodikliai:

Žali baltymai 27,00%, aliejai ir riebalai 17,00%. EPA + DHA 440 mg / kg, skaidulos 2,50%, žali pelenai 8,00%, kalcis 1,20%, fosforas 1,00%.

Priedai / kg:

Vitaminas A 18 000 TV / kg. Vitaminas D3 1 800 TV / kg. Vitaminas E 400 mg / kg. Vitaminas C 125 mg / kg. Geležis (geležies sulfato monohidrato pavidalu) 68 mg / kg. Jodas (kalio jodidas) 3,2 mg / kg. Varis (vario sulfato monohidrato pavidalu) 9 mg / kg. Manganas (sulfato monohidratas) 6,8 mg / kg. Cinkas (oksidas) 135 mg / kg. Selenas (natrio selenitas) 0,1 mg / kg

Prekė detaliau
OPTN11718

Charakteristikos

Amžius
Suaugusiems 1-7 metų
Veislės dydis
Mažoms veislėms iki 10 kg
Mėsos rūšis
Triušiena
Specialūs poreikiai
Jautriam virškinimui

Specifinė nuoroda

ean13
8413037561932
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

Jums taip pat gali patikti
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Kodas: M-CHS5

Churu Cat Pops Tuna Chicken skanėstas katėms

(0)

Šie sultingi ir gardūs skanėstai katėms pagaminti iš 100% laukinio tuno ir ūkyje užaugintos vištienos! Churu Pops skanėstuose yra daug drėgmės, kuri yra būtina gerai kačių sveikatai. Taip pat šių tyrelių sudėtyje nėra grudų, konservantų ir dirbtinių dažiklių. Juos galite naudoti keliais būdais: duoti laižyti išspaudus iš tūbelės arba naudoti kaip sauso...

Kaina 2,25 EUR
Daugiau
Yra sandėlyje

Sekite mus Facebook'e