Visos daugiausiai perkamos

Josera Naturelle Visavertis pašaras suaugusioms katėms.

Josera
Prekės kokybė 

Visavertis pašaras suaugusioms katėms.

Svoris
49,80 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

JOSERA Naturelle. Netoleruojančioms grūdų ir toms, kurioms reikia mažiau energijos.

Visavertis pašaras suaugusioms katėms.

JOSERA Naturelle“ su lęšiais ir upėtakiu – skanus vidutinio riebumo pašaras be grūdų, kad katė gautų geriausią įmanomą priežiūrą:

  • su skaniais lęšiais ir upėtakiu;

  • vidutinio riebumo, ypač tinka namuose auginamoms sterilizuotoms katėms;

  • dantų akmenų profilaktikai;

  • padeda palaikyti pH vertę 6,0–6,5, kad sumažėtų šlapimo akmenų susidarymo rizika.

  • 35% baltymų ir 15riebalų, iš jų 71% gyvulinės kilmės baltymų

Sudėtis: džiovintos vištienos baltymai, žirnių miltai, saldžiosios bulvės, paukštienos riebalai, bulvių baltymai, džiovintas upėtakis 6,0 %, džiovinti raudonieji lęšiai 6,0 %, burokėlių skaidulos, džiovintos bulvės, augalinės skaidulos; hidrolizuoti paukštienos baltymai, mineralai (natrio trifosfatas 0,33 %); mielės, grusta cikorijos šaknis (natūralus inulino šaltinis).

Rekomenduojamas pašaro kiekis vienam augintiniui per dieną:

24 h

2 – 3 kg

30 – 45 g

3 – 4 kg

45 – 60 g

4 – 5 kg

60 – 75 g

5 – 7 kg

75 – 110 g

7 – 10 kg

110 – 140 g

Augintinis visada turi turėti šviežio geriamojo vandens.

Gamintojas:

Mes „JOSERA“ esame šeimos kompanija gaminanti aukščiausius kokybės standartus atitinkančius naminių gyvūnų pašarus Vokietijoje, Bavarijos regione. Remiantis savo 80 metų patirtirtimi pašarų gamyboje mes sukūrėme platų asortimentą Jūsų keturkojams, kuriame rasite puikaus pašaro visiems gyvenimo etapams. Įsitikinkite tuo patys.

 JOSERA“ kokybės garantija

Produktų kūrimas. Jūsų numylėtiniams – tik geriausia. Vertingas naminių gyvūnų pašaras Jūsų keturkojams turi būti ne tik skanus, bet ir gerai įsisavinamas bei atitikti jų individualius poreikius. Todėl vertingas mūsų produktų receptūras pagal naujausias žinias kuria dietologų bei moksle ir praktikoje dirbančių specialistų komanda. Mūsų ekspertai visada domisi pasaulinėmis gyvūnų mytybos tendensijomis ir į savo receptūras įtraukia naujausius pripažintų gyvūnų mitybos mokslininkų atradimus.

 Geriausios žaliavos – kokybės pagrindas. Aukščiausia kokybė mūsų gamyboje prasideda atidžiai atsirenkant sudėtines medžiagas. Todėl savo aukštos kokybės šunų, kačių bei arklių pašarui naudojame tik vertingiausius, natūralius ir sveikus ingredientus. Atsisakome genetiškai modifikuotų žaliavų, taip pat nenaudojame kviečių, sojų bei dirbtinių dažiklių, kvapiklių ir konservavimo medžiagų. Mūsų atrinkti žaliavų tiekėjai užtikrina tai, o patys reguliariai tikriname žaliavas bei pagamintą produkciją mūsų nuosavoje, akredituotoje laboratorijoje. Mūsų pašaruose naudojama mėsa yra išgaunama tik iš gyvulių, kurie tinka žmonių mitybai. Saugodami laukinių žuvų išteklius savo gaminiuose naudojame lašišas iš vandenis tausojančios Europos akvakultūros. Be to, stengiamės naudoti vietines žaliavas gamindami „JOSERA“ aukštos kokybės gyvūnų pašarą.

 Saugumas užtikrinamas „JOSERA“ laboratorijoje. „JOSERA“ garantuoja nepriekaištingą produktų kokybę. Todėl prieš apdorojimą tikriname, ar visos žaliavos atitinka griežčiausius kriterijus ir aukščiausius kokybės standartus savo nuosavoje, akredituotoje laboratorijoje. Be to, pagaminti gaminiai prieš išsiunčiant iš gamyklos tikrinami dar kartą. Nuo pat mūsų įmonės steigimo, kurdami gyvūnų pašarą nevykdome jokių bandymų su gyvūnais. 

Tvarumas visame gamybos procese. Kasdien dirbame jausdami didelę atsakomybę žmonėms, gyvūnams, aplinkai ir būsimoms kartoms, todėl visus tvarumo aspektus – taupumą, ekologiją ir žmones sujungėme siekdami vieno konkretaus tikslo – iki 2020 m. plėtoti savo veiklą visai nekenkiant klimatui. Tam, kad pasiekti šį tikslą, savo tvarumo strategijoje įtvirtinome siekį kompensuoti visą dėl mūsų gaminių atsiradusią CO2 emisiją. Bendradarbiaudami su „Carbon Tanzania“ ir „myclimate“, aktyviai dalyvaudami kaip partneriai, remiame „Ntakata Mountains“ miškų išsaugojimo projektą.

Prekė detaliau

Charakteristikos

Specialūs poreikiai
Alergiškiems
Specialūs poreikiai
Dantų ir burnos sveikatai
Specialūs poreikiai
Sterilizuotiems
Specialūs poreikiai
Šlapimo takams

Specifinė nuoroda

ean13
4032254749882
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e