Visos daugiausiai perkamos

Josera Family Plus sausas pašaras šunims

JOS0180
Josera
Prekės kokybė 
Svoris
48,90 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Specialus pašaras besilaukiančioms kalėms ir šuniukams

Gardus pašaras besilaukiančioms kalėms ir šunyčiams Ypatinga sudėtis ne tik tinka specialiems besilaukiančių kalių poreikiams nuo paskutinio nėštumo trimestro iki žindymo pabaigos, bet ir suteikia šunyčiams visų maistinių medžiagų iki gimimo ir žindymo metu. Maistingi grūdeliai, kuriuos prieš šėrimą galima pamirkyti JOSERA pieno mišinuke arba vandenyje, kad šunyčiai galėtų nesunkiai pereiti prie kieto maisto.

  • Su daug energijos ir baltymų nėščioms ir žindančioms kalėms

  • Vertingos lašišos riebalų rūgštys naudingos šunyčių smegenų vystymuisi

  • Mirkomi grūdeliai, skirti pratinti šunyčius prie sauso maisto

Visavertis pašaras nėščioms ir žindančioms kalėms bei ir šuniukams iki 8 sav.

Pakuotė: 15 kg

Veisimui
Pašaras yra praturtintas L-karnitinu ir turi aukštesnę energetinę vertę, tad idealiai tinka kalėms šuningumo ir laktacijos laikotarpiais. Vertingos maistinės medžiagos gerina šuniukų vystymąsi šiems augant gimdoje arba mintant motinos pienu.

Optimaliam vystymuisi
Iš lašišų gaunamos vertingos riebalų rūgštys gerina smegenų vystymąsi. L-karnitinas ir aukštos kokybės baltymai skatina tvirtų raumenų formavimąsi.

Mirkomos granulės
Ypatingai mažas granules galima mirkyti vandenyje, taip palengvinant gyvūnui perėjimą prie kieto pašaro.

Sudėtis: paukštienos miltai; ryžiai; kukurūzai; paukštienos riebalai; džiovinta lašiša 6,0 %; cukrinių runkelių skaidulos; hidrolizuoti paukštienos baltymai; augalinės skaidulos; mineralai; cikorijos milteliai (natūralus inulino šaltinis). 

Vienam gyvūnui rekomenduojamas paros ėdalo kiekis.
Nurodytas kiekis apskaičiuotas pagal suaugusio šuns svorį.
**
Žindanti kalė: jei reikia, ėdalo turi būti visuomet, nes kalės maitinimosi poreikis priklauso nuo žindomų šuniukų skaičiaus ir pieno gaminimosi.

Nėščia kalė: paskutiniame nėštumo trimestre maitinimosi poreikis priklauso nuo veislės ir vados dydžio. Tačiau būtina neleisti kalei persiėsti, nes gali kilti gimdymo ir žindymo komplikacijų.

Žindomas šuniukas /
Amžius savaitėmis

Kalės /
nėštumo savaitė **

Svoris

3–4

5–8

>8

6 –9

5 kg

20–35 g

35–55 g

Mini
Junior,

Sensi
Junior,

Kids

arba

Young
Star

120–130 g

10 kg

40–75 g

75–130 g

390–410 g

20 kg

55–110 g

130–215 g

365–440 g

30 kg

75–190 g

190–280 g

550–580 g

40 kg

95–240 g

240–390 g

690–710 g

60 kg

140–320 g

280–515 g

980–1045 g

80 kg

140–320 g

320–465 g

1165–1305 g

Gamintojas:

Mes „JOSERA“ esame šeimos kompanija gaminanti aukščiausius kokybės standartus atitinkančius naminių gyvūnų pašarus Vokietijoje, Bavarijos regione. Remiantis savo 80 metų patirtirtimi pašarų gamyboje mes sukūrėme platų asortimentą Jūsų keturkojams, kuriame rasite puikaus pašaro visiems gyvenimo etapams. Įsitikinkite tuo patys.

 JOSERA“ kokybės garantija

Produktų kūrimas. Jūsų numylėtiniams – tik geriausia. Vertingas naminių gyvūnų pašaras Jūsų keturkojams turi būti ne tik skanus, bet ir gerai įsisavinamas bei atitikti jų individualius poreikius. Todėl vertingas mūsų produktų receptūras pagal naujausias žinias kuria dietologų bei moksle ir praktikoje dirbančių specialistų komanda. Mūsų ekspertai visada domisi pasaulinėmis gyvūnų mytybos tendensijomis ir į savo receptūras įtraukia naujausius pripažintų gyvūnų mitybos mokslininkų atradimus.

 Geriausios žaliavos – kokybės pagrindas. Aukščiausia kokybė mūsų gamyboje prasideda atidžiai atsirenkant sudėtines medžiagas. Todėl savo aukštos kokybės šunų, kačių bei arklių pašarui naudojame tik vertingiausius, natūralius ir sveikus ingredientus. Atsisakome genetiškai modifikuotų žaliavų, taip pat nenaudojame kviečių, sojų bei dirbtinių dažiklių, kvapiklių ir konservavimo medžiagų. Mūsų atrinkti žaliavų tiekėjai užtikrina tai, o patys reguliariai tikriname žaliavas bei pagamintą produkciją mūsų nuosavoje, akredituotoje laboratorijoje. Mūsų pašaruose naudojama mėsa yra išgaunama tik iš gyvulių, kurie tinka žmonių mitybai. Saugodami laukinių žuvų išteklius savo gaminiuose naudojame lašišas iš vandenis tausojančios Europos akvakultūros. Be to, stengiamės naudoti vietines žaliavas gamindami „JOSERA“ aukštos kokybės gyvūnų pašarą.

 Saugumas užtikrinamas „JOSERA“ laboratorijoje. „JOSERA“ garantuoja nepriekaištingą produktų kokybę. Todėl prieš apdorojimą tikriname, ar visos žaliavos atitinka griežčiausius kriterijus ir aukščiausius kokybės standartus savo nuosavoje, akredituotoje laboratorijoje. Be to, pagaminti gaminiai prieš išsiunčiant iš gamyklos tikrinami dar kartą. Nuo pat mūsų įmonės steigimo, kurdami gyvūnų pašarą nevykdome jokių bandymų su gyvūnais. 

Prekė detaliau
JOS0180
Nauja prekė

Charakteristikos

Amžius
Jauniems iki 1 metų
Veislės dydis
Visoms veislėms
Mėsos rūšis
Žuvis

Specifinė nuoroda

ean13
4032254743392
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e