Visos daugiausiai perkamos
Canina Mikrosilber ausų lašai
  • Canina Mikrosilber ausų lašai

Canina Mikrosilber ausų lašai

P-AULM
Prekės kokybė 

Švelnūs ausų lašai šunims ir katėms,  specialiai ausų priežiūrai su sidabro dalelėmis.  

Pakuotė
17,15 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Raminantys ausų lašai šunims ir katėms su sidabro dalelėmis specialiai jautrios ausies gleivinės priežiūrai. Užteršta ir sudirgusi ausies kanalo oda yra ypač nemaloni šunims ir katėms. Dėl šios priežasties jie pradeda kasytis ausis, kratyti galvą ir laikyti ją pakreiptą.

Canina® MICRO SILVER ausų lašai skirti  ausimis kurių gleivinė sudirgusi. Būtent sidabro dalelių pagalba ausų paraudimas yra sušvelninamas, jautrios ausies gleivinės natūralus barjeras tampa tvirtesnis ir palaikoma fiziologinė mikroflora, todėl galimiems patogenams yra sunkiau patekti ir įsiskverbti. Tavo gyvūnas pasijus geriau, ir po kelių valymo ir priežiūros ciklų nustos kasytis ausis.

Sudedamosios dalys: Vanduo, glicerinas, propilenglikolis, polyglyceryl-4 caprate, pantenolis, akrilatai, kopolimeras, benzilo alkoholis, ethylhexylglycerin sidabras, citrinos žievelių aliejus, limonenas, natrio hidroksidas, citrinos rūgštis, citralis.

Naudojimo instrukcija: Įlašinkite kelis lašus į ausį ir švelniai pamasažuokite. Canina® MICRO SILVER ausų lašai yra ilgalaikio veikimo. Todėl po panaudojimo negali būti iškart pašalinti! Prieš naudojant, panaudokite Canina® MICRO SILVER EARFLUSHING valiklį išvalyti ausies gleivinę, kad ausies skystis lengvai pasiektų gleivinę. Canina® MICRO SILVER ausų lašus galima naudoti tris kartus per savaitę.

Tik išoriniam naudojimui. Nelaikyti aukštesnėje nei 25 laipsnių temperatūroje, neužšaldykite. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Gamintojas: Canina

Prekė detaliau
P-AULM
Nauja prekė

Specifinė nuoroda

ean13
4027565742608
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e