Visos daugiausiai perkamos
  • Pakuotė
Royal Canin Intense Beauty in gravy
  • Royal Canin Intense Beauty in gravy

Royal Canin Intense Beauty in Souce šlapias maistas katėms 12x85g

9003579308721
Royal Canin
Prekės kokybė 

Katės oda ir kailis yra jos sveikatos atspindys. Konservai gabalėliai padaže suaugusioms katėms - vienerių metų ir vyresnėms, turinčioms silpnus plaukus ir jautrią odą.

Šioje pakuotėje yra

18,49 EUR

Vietoj 20,20 EUR

Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Katės oda ir kailis yra jos sveikatos atspindys. Konservai Royal Canin Intense Beauty 12 - gabalėliai padaže suaugusioms katėms - vienerių metų ir vyresnėms, turinčioms silpnus plaukus ir jautrią odą.

  • Padidintas Omega 3 ir 6 riebalų rūgščių kiekis, vitaminai B, biotinas ir cinkas maitina plaukus ir padeda išlaikyti spindintį kailį.
  • Padeda vystytis sveikai šlapimo takų sistemai, mažindamas mineralų, kurie sukelia šlapimo pūslės akmenų susidarymą, koncentraciją.
  • Gabalėliai padaže yra specialiai sukurti išskirtinėms skoninėms savybėms patenkinti ir suteikia tinkamą kalorijų kiekį.

Intense Beauty 12

Sudėtis: mėsa ir gyvulinės kilmės produktai, žuvis ir žuvies perdirbimo produktai, grūdai, aliejai ir riebalai, augalinės kilmės baltymų ekstraktai, daržovių perdirbimo produktai, mineralai, cukrus.

Priedai (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas D3 - 15 TV, E1 (Geležis) - 10 mg, E5 (Manganas) - 3,1 mg, E6 (Cinkas) - 31 mg, omega-3 riebalų rūgštys - 1,9 g, omega-6 riebalų rūgštys - 12 g. Technologiniai priedai: pentanatrio trifosfatas - 0,3 g, Kalcio sulfatas - 4,7 g.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai – 12 %, neapdoroti aliejai ir riebalai - 3,5 %, žali pelenai - 1,5 %, žalia ląsteliena - 0,6 %, drėgnis - 79,5 %.

Prekė detaliau
9003579308721
Nauja prekė

Charakteristikos

Amžius
Suaugusiems 1-7 metų
Specialūs poreikiai
Odai ir kailiui
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e