Visos daugiausiai perkamos
BIO-GROOM Kondicionierius Super Cream
  • BIO-GROOM Kondicionierius Super Cream

BIO-GROOM Kondicionierius Super Cream

P-ŠK30908
Prekės kokybė 

Koncentruotas kondicionierius kailiui ir odai.

Pakuotė
16,60 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Koncentruotas kondicionierius kailiui ir odai su kviečių gemalų aliejumi, vitaminu E ir kitais specialiais kosmetiniais ingredientais. Ypač tinkamas sausam, susivėlusiam kailiui. Drėkina odą, sumažina niežulį, palengvina kailio šukavimą.

Suteikia kailiui blizgesį, parodinę kondiciją, kailis neatrodo susiriebalavęs, nedirgina odos, veikia antistatiškai, Ph subalansuotas. Lengvai išplaunamas Bio-Groom šampūnais.

Naudojimas: 1) padaryti šuns kailį suteptą aliejumi: 2 arbatinius šaukštelius kondicionieriaus praskieskite 1/2 litro karšto vandens, gerai išmaišykite. Išmaudykite gyvūną su Bio-Groom šampūnu, po to sudrėkinkite kailį gautu kondicionieriaus tirpalu, įmasažuokite. Nusausinkite ir išdžiovinkite kailį. 2) Susivėlusiam kailiui: sumaišykite lygiomis dalimis kondicionierių ir karštą vandenį. Sudrėkinkite sąvėlas gautu tirpalu, palaukite 15-20 minučių, po to iššukuokite drėgną kailį ir išmaudykite su Bio-Groom šampūnu. 3) Pastoviam naudojimui: kad pagerintume odos ir kailio kondicionavimą, Super Cream kondicionierių, maudant gyvūną, galima sumaišyti su šampūnu. Tirpalą ruoškite iš 15 gramų kondicionieriaus ir 355ml karšto vandens, gautą tirpalą sumaišykite su 120-150ml Bio-Groom šampūno, gautu tirpalu išmaudykite gyvūną.

Gamintojas: BIO-DERM LABARATORIES INC.

Prekė detaliau
P-ŠK30908
Nauja prekė

Specifinė nuoroda

ean13
21653309081
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e