Visos daugiausiai perkamos
  • ROYAL CANIN Digestive Care

ROYAL CANIN Digestive Care sausas pašaras katėms

221060
Royal Canin
Prekės kokybė 

Visavertis maistas suaugusioms katėms palaikyti gerą virškinimo sistemos veiklą. Maistą sudaro probiotikų ir skaidulų derinys, kuris užtikrina žarnyno floros pusiausvyrą ir padeda reguliuoti žarnyno praeinamumą.

Royal Canin svoris
26,29 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

JAUTRUS VIRŠKINIMAS

Ar jūsų katė turi jautrų virškinamą ? Jautrus skrandis ir virškinamasis traktas gali sukelti didelius kiekius ir prastos kokybės išmatų, kurios taip pat gali reikšti blogą virškinimą. Be to, per greitai nurijus ir nepakankamai kramtant, gali atsirasti regurgitacija.

SVEIKAS VIRŠKINIMAS

Kokie pagrindiniai šios subalansuotos mitybos sprendimo pranašumai? Digestive care yra tiksliai subalansuota mitybos formulė, padedanti palaikyti virškinimo sveikatą. Dvigubas veikimas: 1) Lengvai virškinamas: Digestive care formulėje yra lengvai virškinamų baltymų (L.I.P. *). Jis yra pagrįstas prebiotikų (FOS: frukto-oligo-sacharidų) ir skaidulų (įskaitant gyslotį) mišiniu, kuris padeda palaikyti pusiausvyrą žarnyno floroje ir reguliuoti žarnyno tranzitą. (* LIP: baltymai, pasirinkti dėl labai aukšto virškinamumo (daugiau nei 90%), dėl virškinimo sveikatos ir išmatų kokybės.) 2) Skatina kramtyti ir lėčiau valgyti: Digestive žiedo formos granulė padeda katei valgyti lėčiau ir kruopščiai kramtyti, tam, kad virškinimas būtų geras.

PATVIRTINTI REZULTATAI -49% MAŽIAU IŠMATŲ PER 10 DIENŲ /GERAI VIRŠKINAMI BALTYMAI/ PREBIOTIKAI (FOS) IR GYSLOTIS

Įrodyti rezultai: išskirtinis Digestive care naudojimas yra efektyvus po 10 dienų: 49% * mažiau išmatų, nes pagerėja virškinimas ir maistinių medžiagų pasisavinimas. * „Royal Canin“ vidinis tyrimas, 2014 m. - Palyginti su suaugusių kačių priežiūros maistu.

SVEIKA ŠLAPIMO SISTEMA

Sukurtas su mineralų pusiausvyra, padedančia palaikyti suaugusios katės šlapimo sistemos sveikatą

Sudėtis: Augalinių baltymų izoliatas*, kviečių miltai, ryžiai, dehidratuota žuvis, gyvuliniai riebalai,
dehidratuoti paukštienos baltymai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, kukurūzų glitimas, kukurūzų miltai, daržovių skaidulos, cikorijų minkštimas, mineralai, sojų aliejus, žuvų taukai, frukto-oligo-sacharidai  0,3%), gysločio lukštai ir sėklos (0,2%).
*L.I.P. labai gerai pasisavinami baltymai.

Priedai (1 kg) Maisto priedai: vitaminas A: 17000 TV, vitaminas D3: 900 TV, E1 (Geležis): 41 mg, E2 (Jodas): 4,1 mg, E4 (Varis): 12 mg, E5 (Manganas): 53 mg, E6 (Cinkas): 159 mg - Technologiniai
priedai: Nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 10g – Konservantai - Antioksidantai.

Sudėties analizė: žali baltymai – 38 %, neapdoroti aliejai ir riebalai – 15 %, žali pelenai – 7,5 %, žalia ląsteliena – 2,2 %.

Energetinė vertė: 3974kcal/kg.

Prekė detaliau
221060
Nauja prekė

Charakteristikos

Amžius
Suaugusiems 1-7 metų
Specialūs poreikiai
Jautriam virškinimui

Specifinė nuoroda

ean13
3182550751995
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e