Visos daugiausiai perkamos

Laižymo kilimėlis gyvūnui 30x30cm silikoninis

Prekės kokybė 
Pakuotė
15,80 EUR
Su mokesčiais
Kiekis

Apsipirkimo taškai

Įdėkite prekę į krepšelį, kad sužinoti kiek gausite bendrai taškų! Vienas išleistas EUR yra lygus 1 taškui.

Aprašymas

Kai kurie gyvūnų šeimininkai naudoja laižymo kilimėlius kaip alternatyvą šėrimo dubeniui, nes jie skatina lėtesnius mitybos įpročius, padeda gerinti virškinimą.

Laižymo kilimėliai taip pat puikiai tinka dantų sveikatai, nes jie stimuliuoja jūsų augintinio liežuvį ir padidina seilių gamybą, o tai padeda išvalyti liežuvį, dantis ir dantenas. 
Veterinarijos gydytojai pataria, kad augintinių šeimininkai nepraleistų augintinių dantų valymo, atkreipdamdėmesį, kad laižymo kilimėliai gali šiek tiek pagerinti burnos sveikatą,

Laižymo kilimėliai taip pat labai rekomenduojami kaip nerimą mažinanti priemonė. Teigiama, kad laižymas turi raminantį poveikį, kuris išskiria dopaminą jūsų šuns smegenyse – galiausiai nuramina juos stresinėse situacijose. Laižymas iš prigimties ramina, tekstūruoti kilimėliai turi daug dėmesio atitraukimo galios, o tai naudinga tais atvejais, kai šuo nerimauja.

Galiausiai, laižymo kilimėliai dažnai siūlomi kaip nuobodulio elgesio problemų sprendimas. „Bet koks daiktas, kuris yra įdomus šuniui, yra tam tikra psichikos stimuliacija, o laižymo kilimėliai reikalauja, kad jie šiek tiek pagalvotų, kaip geriausiai iš tų plyšių ištraukti maistą.

Rekomenduojama naudoti laižymo kilimėlius, kad atitrauktų dėmesį per nerimą keliančius įvykius, pvz., apsilankymų pas veterinarą, audras, maudymosi laiką, kirpimą arba atvykus svečiams – iš esmės nesvarbu, kas gali sukelti jūsų šuniui stresą.

Kilimėlį galima patepti paštetu, konservais, kūdikių maistu, maistas turi būti šlapias.

Prekė detaliau

Specifinė nuoroda

ean13
6021918034462
Atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą

Brit Premium by Nature mėsos paštetas su ėriena ir grikiais šunims
Vertinti 

Rašyti atsiliepimą apie prekę

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e